Odontologia conservadora

És un tractament odontològic que busca conservar els teixits naturals de la dent el major temps possible i reduir al màxim l’impacte sobre la salut dental. Es pot aplicar en pacients amb càries poc profundes, traumatismes o malformacions de les dents.

Si t’interessa un tractament d’odontologia demana la teva cita i visita la nostra clínica dental 

  ESCULL LA CLÍNICA EN LA QUAL VOLS DEMANAR CITA

  Acepto la Política de Privacidad

  En la nostra clínica, tractem de restaurar una peça dental

  La càries dental és una malaltia produïda per bacteris que es troben en la boca i que destrueix a poc a poc les dents. En una primera etapa es produeix una descalcificació de l’esmalt, després, l’afectació travessa l’esmalt i penetra en la dentina.

  Quan aquesta patologia no es tracta a temps, la infecció pot arribar al nervi de la dent amb pitjor pronòstic i tractament.

  Tractament: Comença amb l’eliminació del teixit dental afectat. Una vegada fet això, els nostres professionals valoren si és possible una reparació i reconstrucció de la peça dental perquè pugui recuperar completament  la seva funcionalitat.

  És l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega del tractament dels conductes radiculars de la dent, és a dir, l’arrel, la polpa dental i els seus teixits circumdants.

  Es realitza sota anestèsia local, és indolor, i permet reconstruir i conservar les dents que d’una altra forma caldria extreure.

  La detecció i tractament precoços eviten l’extracció de la dent natural i la pèrdua de l’os que el suporta, al mateix temps que elimina les infeccions dentals i acaba amb el dolor.

  Tractaments dentals

  Consulta tot el que podem fer per tu

  VEURE TRACTAMENTS