Ortodòncia

Aquesta especialitat de l’odontologia és l’encarregada de corregir la mala posició de les dents i els problemes de mossegada. Gràcies a l’ortodòncia s’aconsegueix una estètica ideal del somriure i del rostre. De fet, en molts casos, és el principal motiu per a sotmetre’s a un tractament ortodòntic.

Si estàs buscant un ortodoncista visita la nostra clínica dental, estarem encantats d’atendre’t

  ESCULL LA CLÍNICA EN LA QUAL VOLS DEMANAR CITA

  Acepto la Política de Privacidad

  A la clínica Francadent fem servir les següents tècniques d’ortodòncia:

  Es tracta d’una tècnica molt nova, i  és l’única que no utilitza brackets per aconseguir el moviment dental, sinó fèrules de plàstic personalitzades i virtualment invisibles. Cada dues setmanes es canvia el joc d’alineadors, les dents es van movent de forma gradual, a poc a poc i setmana rere setmana fins que estiguin en la posició final.

  És un sistema còmode, transparent i extraïble, per la qual cosa transforma el somriure sense interferir en la vida quotidiana.

  Els principals avantatges:

  • L’estètica: ningú apreciarà que els portes.
  • És indolor: no produeix rascades ni cap mena de nafra, per la qual cosa fa que portar-los sigui molt més agradable.
  • Es poden netejar amb facilitat després dels dinars i les pròpies dents poden ser raspallades amb normalitat i es pot passar el fil dental.

  Si ets qui prefereix evitar els aparells metàl·lics, aquesta és la teva alternativa, ja que són menys visibles i per tant més estètics. Els brackets són de ceràmica transparent i s’adhereixen a la superfície de la dent mentre que els arcs són fins però metàl·lics.

  Els principals avantatges:

  • S’adhereixen a la superfície externa de la dent i agafen el seu color.
  • No tenen metall visible però els arcs que els uneixen són metàl·lics.
  • Combinen estètica, eficiència i comoditat.

  Es realitza quan l’infant inicia el canvi de les dents de llet per les definitives i té com a fi facilitar la seva sortida i garantir una correcta alineació dental.

  Gràcies als brackets metàl·lics aconseguiràs alinear les teves dents en el menor temps possible i amb uns resultats excel·lents. Sol ser el tractament més demandat en nens i adolescents. És un tractament altament precís i ràpid.

  Tractaments dentals

  Consulta tot el que podem fer per tu

  VEURE TRACTAMENTS